vev – inntrykk fra Korsveifestivalen 2023

Ukas musikkvideo er fra Korsveifestivalen og du kan se den her:

Dette er femte musikkvideo i årets Summer Challenge, der j g skriver en ny låt i uka og lager musikkvideo til.

Vev er en slags springleik, inspirert av årets Korsveifestival med tema «Å veve sammen». Musikk, tekst, liv, natur – det er mye som kan oppleves som vev, som vevd sammen.Springleiken er også inspirert av en tekstilinstallasjon av kunstneren Kirsti Willemse som preger årets festival.

Denne gangen ble det noen ekstra utfordringer. Jeg har gjort alt på mobilen, fra lyd- og filmopptak til videoredigering. Det er litt knotete å redigere film på så liten skjerm, jeg må også lære meg ny programvare. En annen utfordring var å lage musikk og video i løpet av en festival med mye som skjer og få tilgjengelige rom. I dag regnet det voldsomt, så det tok litt tid å finne et sted hvor det ikke ble så mye støy fra regnet. Jeg fant tilslutt et lagerlokale med litt romklang.

Låta er til alle som er eller har vært eller skulle ønske de var på Korsveifestivalen. Den feires annethvert år i Seljord og er en festival for kristen spiritualitet, etisk og økologisk bevissthet.

Summer Challenge

Dette er video nummer fem i serien Summer Challenge 2023. Dette er sommerens kreative utfordring, der jeg lager en ny musikkvideo med nyskrevet musikk i uka. Nye videoer legges ut hver fredag kl 18.00. Du kan se forrige video her: Cloud of Unknowing Tidligere videoer finner du her: Summer Challenge 2023

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *