Cloud of Unknowing

Se videoen Cloud of Unknowing her:

Cloud of Unknowing er sommerens fjerde musikkvideo. Musikken og videoen er rykende fersk, inspirert av en fjelltur i Vågå denne uka. Som du ser av videoen var det mye tåke den dagen. Jeg elsker tåke! Ikke minst tåke på fjellet. Tåka gir meg en egen ro, en meditativ ro der jeg kommer nær naturen og øyeblikket.

Cloud of Unknowing

Tittelen er hentet fra en av mystikkens klassikere, en liten bok som heter nettopp «The Cloud Of Unknowing» fra 1300-tallet. Hvem som har skrevet boka er usikkert, men den fikk stor invirkning på andre mystikere. Den tilhører en tradisjon som gjerne kalles Via negativa, der man nærmer seg Gud gjennom negasjoner.

kanskje skulle jeg ha skrevet en roligere, mer meditativ låt. Men det ble en halling, en halling i 6/8-dels takt. Jeg tenker at meditasjon også kan være rytmisk, dansende og kroppslig.

Uansett, om du mediterer til låta eller danser til den, så håper jeg den faller i smak! Fortsatt god sommer!

Summer Challenge 2023

Dette er video nummer fire i serien Summer Challenge 2023. dette er sommerens kreative utfordring, der jeg lager en ny musikkvideo med nyskrevet musikk i uka. Nye videoer legges ut hver fredag kl 18.00. Du kan se forrige video her: Day Of Love Tidligere videoer finner du her: Summer Challenge 2023

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *