video

Jeg bruker ofte video som del av den kreative komponeringsprosessen. Mange av videoene jeg lager er selvstendige kunstneriske prosjekter. Andre er promovideoer for album. Her er et lite utvalg:

Promovideo

Blant Dronninger og profeter (Queens and prophets). promovideo til den første singelen til albumet Kyrkja:

Blood and Tears. Video til albumet Listener’s Blues:

YouTube-Songar

YouTube songar er en stadig voksende samling videoer der jeg utforsker visuelle og musikalske konsepter. Prosjektet startet som en kunstnerisk utfordring til meg selv for å overvinne skrivesperre. Over tid har det blitt en egen kreativ utløpskanal for låter og ideer jeg ikke får utfoldet i andre prosjekter. Du finner flere på min YouTube kanal.

Folkcore [drum’n’bass] (2023) her samarbeider jeg med Johannes Aa Opsahl på trommer, i en reinlender som fikk et litt rocka uttrykk. Du kan lese mer om den her

Solefallslåtten (Halling at sunset). Denne skrev jeg etter en fantastisk utendørskonsert med Mari Boine ved solnedgang i valdresfjella. Låta ble spilt inn dagen etterpå sammen med Solveig Vatn Weisser på langeleik (dulcimer).

Video fra konserter

En hel konsert med meg og den fantastiske akkordeonisten Jo Asgeir Lie. Fra akkordeonfestivalen Nordaccordeon på Voss i 2021: