Healing Waters

Her er ukas musikkvideo, Healing Waters:

Healing Waters

Healing Waters er en komposisjon tilegna alle jordens vann og hav, med en oppfordring til oss alle om å ta vare på det livsnødvendige vannet. vann har en helende kraft, samtidig er vi nøtt til å hele jordens vann fra uike former for forurensning.

Dette er en litt mer jazzete ballade. Det har blitt mye folkemusikk denne sommeren. jeg lagde melodien i fjor mens jeg var på jazzkurs i Søgne. Den ble improvisert frem mens jeg stod ute i vannet og spilte. Men. som dere kan høre av ekstramaterialet (se under), ble lyden ganske dårlig siden det både regnet og blåste ganske kraftig. Jeg har derfor spilt den inn på nytt innendørs, i en Fagerborg kirke som har veldig god akkustikk. Der fikk melodien også en litt tydeligere form.

Ekstramateriale: Healing Waters (original field recording)

Summer Challenge 2023

Dette er sjette video i årets sommer-challenge. I løpet av sommeren lager jeg en ny låt med musikkvideo i uka. Videoen blir postet hver fredag klokka 18.00. Den forrige videoen kan du se her: vev. Dette er en musikkvideo helt og holdent laget på mobilen, under årets Korsveifestival i Sandefjord.

Alle videoene blir samlet i spillelisten Summer Challenge 2023

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *