Let The Rainbow Shine In All Of Us

Let The Rainbow Shine In All Of Us er skrevet i anledning Pride og til minne om ofrene etter terrorhandlingen 25. juni i fjor:

Natt til 25. juni ifjor ble gjester på London Pub og Per på Hjørne i sentrum av Oslo utsatt for et terrorangrep, et terrorangrep rettet mot skeive og mot Pride-markeringen. 2 ble drept, 15 andre alvorlig skadet. pride-marsjen, som skulle være den første etter to år med corona, ble avlyst.

Jeg hadde planlagt å være med på Pride marsjen. Når den ikke ble noe av, gikk jeg i Tøyenkirken. Her henger regnbueflagget i kirken hver juni måned. Det var godt å sitte i kirkerommet i stillhet. Jeg begynte å spille. En blues, en klagesang for de drepte og skadde, og for alle som lever i frykt. Så kom en ny melodi, en slags lovsang. En lovsang og bønn: Må regnbuen lyse sterkt og kraftig i oss alle.

Let the Rainbow Shine In all of Us er todelt. En bluesdel, med sorg og klage, og en sangdel med en veldig enkel tekst:

Let the Rainbow Shine In All Of Us
Let the Rainbow Shine In All Of Us
Let the Rainbow Shine In All Of Us
God is Love, God Is Love, God is Love

Note til låta med tekst finner du her. Innspillingen av låta ble gjort samme dag jeg skrev den, foran regnbueflagget. I videoen er det også bilder fra området rundt London Pub, der det veldig fort ble lagt ned blomster og tegninger.

Regnbuereinlender En av de første låtene jeg skrev etter å ha blitt prest i Tøyenkirka, der regnbueflagget henger foran inngangsdøra.

Her kan du se flere musikkvideoer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *