Not Today

Her er ukas musikkvideo, Not Today:

Not today

Not today er en litt melankolsk vals med keltiske undertoner. Inspirasjon til låta fant jeg i en kapteinsjakke jeg kjøpte i en gjenbruksbutikk og en gammel skipperstue jeg har tilbrakt noen dager i. Låta nærmest kom av seg selv når jeg begynte å improvisere i verkstedsbua.

Sjøl er jeg ikke spesielt maritim av meg, Jeg hverken seiler eller kjører motorbåt. Men jeg er av skipperslekt. Min tipptippoldefar var en beryktet skipper som jeg hørte mange historier om da jeg var barn.

Musikken er spilt inn i verkstedsbua med et nært og tørt lydbilde. Låta er improvisert frem gjennom et par tre innspillinger. Alt er gjort på mobilen -filming, redigering og klipping samt musikkopptak.

Summer Challenge 2023

Dette er syvende video i årets sommer-challenge. I løpet av sommeren lager jeg en ny låt med musikkvideo i uka. Videoen blir postet hver fredag klokka 18.00. Den forrige videoen kan du se her: Healing Waters. Det er en litt jazza låt med en oppfordring om å ta vare på havet og all jordas vann. Den ble improvisert fram mens jeg stod ute i vannet og spilte.

Alle videoene blir samlet i spillelisten Summer Challenge 2023

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *