Tenker på deg. En slags vuggesang

Jeg sitter ofte i kirka og spiller for meg selv, improviserer. Lytter til etterklangen av tonene, kjenner vekten av klarinetten i hendene. Ofte tar musikken meg av gårde. Og så hender det jeg kommer tilbake med en ny slått. Sånn som nå. Her er “Tenker på deg”- en slags vuggesang.

En slags vuggesang

Jeg synes det er vanskelig å sette navn på melodier. Det synes jeg med denne også. Jeg hørte at det var en vuggesang. Men jeg har allerede en bunke melodier som jeg har kalt vuggesang. En funksjon til titler er jo at de skal holde melodiene fra hverandre.

Denne fikk navnet “Tenker på deg.” Den har litt lengsel i seg, kanskje litt savn. Det er en slags vuggesang. Men det er også en slags bønn.

Her er den – jeg håper du liker den!

 

Hør mer
Søndager før påske legger jeg ut musikk på bloggen. Her er det jeg har lagt ut før:
Velt alle dine veie.
Blå katedral. Musikk inspirert av skogen og vinteren

  3 Replies to “Tenker på deg. En slags vuggesang”

 1. 4. mars 2018 at 08:33

  Vakker – nydelig
  Å se nydelige bilder som passer sååå godt. Og å lukke øynene og lytte, – være – i musikken – i livet
  Det gjør godt
  TAKK

  • carlpo
   4. mars 2018 at 14:43

   Tusen takk. Det var gode og inspirerende ord. Alt godt til deg!
   Hilsen Carl Petter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *