plater med Chateau Neuf Spelemannslag

Chateau Neuf Spelemannslag ble starta i 1993 og holdt på kontinuerlig til 2002. Siden var det reunionskonsert på folkemusikkveka i Ål 2009, og hvem vet om ikke laget blir å høre i løpet av 2015. Vi spilte inn tre studioalbum, noen ble gitt ut i Tyskland og USA i ulike innpakninger. Vi er også med på ulike samleplater. Her er en liten oversikt plater med Chateau Neuf Spelemannslag.

CNSsm Curing Norwegian Stiffness, Heilo/Grappa (2002)Chateau Neuf Spelemannslags siste plate. Vi hadde vår siste konserter sommeren 2009, på Folkemusikkveka i Ål og Fortellerfestivalen. Mange fine låter her. Selv liker jeg spesielt godt Finnskogpolser.
stolengoodssm Stolen Goods, Northside (1999)Nord-amerikansk utgivelse av Tjuvgods, med flere ekstraspor
tjuvgodssm Tjuvgods, Heilo/Grappa (1997)Innspilt i de svenske skoger, med Roger Finger’n Valstad som produsent. CP -slåtten, en vakker halling komponert av Eivind Sognnæs , var lenge kjenningsmelodi for Språkrøret. Jeg har også med en slått, Roseleiken, dedikert til Norges første kvinnelige biskop, Rosemarie Køhn.
gguro Gamle Guro, Feuer & Eis (1996)Tysk utgivelse av Spell, som vi blant annet fikk Deutsche Schallplattenpreis for og sikret oss flere turneer i Tyskland
spellsm Chateau Neuf Spelemannslag
Spell, Heilo (1995)Debutskiva vår, en frisk satsning som fikk mange fine kritikker. Ringereve lå op Norsktoppen i hele to uker!

Chateau Neuf Spelemannslag er også representert i en rekke antologier og innspillinger med forskjellige utøvere, for eksempel Henry Kaiser og In The Sweet Sunny North, vol 1 & 2.