plater med andre

Jeg har vært heldig og fått vært med på mange innspillinger med inspirerende utøvere, innspillinger som gjerne har gitt meg nye utfordringer og utviklet meg som utøver. Her er et lite utvalg.

feda trio heima Feda Trio
Heima Park Grammofon, (2020)
Over et langt tidsløp har jeg hatt gleden av å samarbeide med Anders Rogg i mange ulike sammenhenger. Dette er andre plateutgivelsen jeg er med på, sammen med mange andre fine musikere.
Anders Rogg
Nattasanger Grappa, (2017)
Over et langt tidsløp har jeg hatt gleden av å samarbeide med Anders Rogg i mange ulike sammenhenger. Dette er andre plateutgivelsen jeg er med på, sammen med mange andre fine musikere.
Birgitte Soojin
Swing Low (2015)
En vårdag var jeg i Kjøbenhavn og spilte inn noen låter med Birgitte Soojin og Hugo Rasmussen. Birgitte er en veldig fin jazzsanger som har fått mange gode kritikker. Og bassisten Hugo Rasmussen er legendarisk.
Østerdølenes Spelemannslag
Hjemve Kvarts 05 (2005) Her medvirker jeg både som produsent og utøver. Det er veldig mange fine slåtter her. Dette er en innspilling jeg er veldig glad for å ha vært med på.
Anders Rogg
Where Waves Comes to Die, Impossible (1994)
Anders Rogg har vært en inspirerende musikervenn gjennom mange år, som jeg har lært mye av. Zotora Nygaard og Sinikka Langeland er også med. Jeg husker forstatt vibrasjonene i hodeskallen etter Zotoras didjeridoo i Grue kirke.
Jokke og Valentinerne
Et hundeliv, Veps 1987
«Kan du spille som Branford Marsalis?» spurte Jokke i mitt første og eneste møte med ham. Tapen gikk og jeg gjorde så godt jeg kunne. Resultatet høres på «Suksess,» og jeg dukker også opp i smoking i Christoffer Nielsens tegneserie til låta. Jeg er veldig stolt av å være med på denne.
Kristin Solli Schøyen
Jeg synger min sang for vinden, MTG (1993)
Basert på en forestilling med Herman Wildenveys tekster til Kristin Solli Solli Schøyens musikk. Anders Rogg er også med. Regin Hjertholms flotte fotografier var en viktig del av oppsetningen. Gjenutgitt i 2008 på Sonor.

Jeg medvirker også på utgivelser med blant annet Zootoa Nygaard.