plater i eget navn

Jeg har spilt inn fem plater under eget navn, den siste med Jo Asgeir Lie kommer snart.

#23 Carl Petter Opsahl & Jo Asgeir Lie #23 (Kvarts 37, 2019)
KOMMER!
Listeners Blues (Caledonia Jazz Records CJR 01, 2017)
På min fjerde utgivelse går jeg tilbake til røttene, til New Orleans og låter jeg har spilt gjennom hele livet. Jeg har med meg pianisten Håkon Gjesvik som jeg har spilt med siden før vi starta Caledonia Jazzband, Den fantastisk fine sangeren Birgitte Soojin er også med på noen av låtene.
lovethebluessm Love,  the Blues (Park Grammofon PGCD 115, 2008)
Her er musikk om livet, døden og kjærligheten. Med meg på ferden er Tord Gustavsen og Jon Christensen. Melodisk moderne jazz med forankring i blues såvel som folkemusikk. Love, the Blues avslutter trilogien tilegnet treenigheten, som ble innledet med Indigodalen og fortsatte med Improvisions.
improvsmall Improvisions (Park Grammofon PGCD 105, 2005)
Meditasjoner over skapelse og fødsel. All musikken er improvisert frem under innspillingen, gjort i Søsterkirkene på Granavollen. Platen er andre del i en trilogi inspirert av treenigheten, Indigodalen er første.
indigsm Indigodalen (Heilo/Grappa 7174, 2001
Nylagde springleiker, lyarslåtter, salmetoner og lokker. her er også innspilling av salmetonen «Bortom tid og rom og tanke, som er med i salmeboken.
Med Tord Gustavsen (p), Åsmund Reistad (b), Ingar Zach (perk). Har også med Linn Korsjøen (kveding) og Eline Monrad Vistven (lokk) på et par låter.