Nyoppussa hjemmeside!

Velkommen til min helt, rykende ferske, nyoppussa hjemmeside!

Hjemmesiden min er over 20 år gammel. Jeg begynte så smått i 2001. Etterhvert ble den ganske stor, med mye tekst og bilder. Og jeg gjorde det meste for hånd, med håndskrevne overskrifter og tegninger og koding i Dreamweaver. Etterhvert som smart-telefoner og nettbrett kom, ble det nødvendig med responsive sider. Da gikk jeg over til et bloggformat som gjorde den jobben for meg.

Hva er nytt på min nyoppussa hjemmeside?

Det letteste å se er at siden har fått en grafisk profil med vekt på svart, hvitt og rødt. Den er også blitt tidligere rettet inn mot musikk. Her kan du lytte til plateutgivelser og ny musikk som jeg legger ut, og holde deg oppdatert på konserter, nye utgivelser og andre hendelser. Du kan også laste ned noter til noen av mine mest populære låter, til salmer og liturgisk musikk. Siden har også et kontaktskjema for booking og andre henvendelser.

Mellom utgivelser og konserter lager jeg stadig ny musikk, enkle låter laget i øyeblikket eller melodier som jeg jobber med over lengre tid. De hender det jeg lager en video til og poster her. Jeg håper du tar en titt rundt om på hjemmesida og at du finner musikk du liker der. Oppdager du noe som ikke stemmer, så gi meg gjerne en melding om det.

Velkommen til min nyoppussa hjemmeside!

Les mer
Carl Petters Blå sider
. Her kan du se lese om hvordan nettsidene mine har forandret seg gjennom årene.
Artistprofil på Spotify. Velkommen til å følge meg også på Spotify

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.