Blå katedral, musikk inspirert av skogen og vinteren

Det er vinter og sjeldent mye snø for tida. Trærne er tunge av sne, skogen gir rom for stillhet og ettertanke. Det kan gi inspirasjon til ny musikk. Her er Blå katedral, musikk inspirert av skogen og vinteren. Musikk til meditasjon og inspirasjon.

Musikk inspirert av skogen og vinteren

Hva inspirerer en musiker og låtskriver? For meg kan det være ganske mye. Først og fremst mennesker jeg møter. Noen ganger nye landskaper, hendelser og anledninger. Og selvsagt annen musikk. Jeg kan høre noe som skaper ny musikk i meg.

«Blå katedral» er en lyarslått. Her har jeg latt meg inspirere av vinteren, av skogen og snøtunge trær. Stilheten i vinterskogen er som en Blå katedral.

Blå katedral

Jeg og Johannes har laget en musikkvideo til låta.  Musikken er spilt inn i Tøyenkirka. Naturbildene er fra Nordmarka, fra Sørkedalen og innover. Jeg håper du liker musikken og får noen gode vinteropplevelser framover.

Vil du høre flere låter, kan du klikke her.
Du kan også sjekke min YouTube-kanal

  One Reply to “Blå katedral, musikk inspirert av skogen og vinteren”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.