Konsert med Caledonia Jazzband og Norbert Susemihl

Liker du autentisk swingende, groovy, funky New Orleansmusikk? Da er Herr Nilsen stedet for deg onsdag 22. august. Da er det nemlig konsert med Caledonia Jazzband og Norbert Susemihl

Denne uka spiller Caledonia jazzband sammen med trompetisten Norbert Susemihl på New Orleans Workshop, som holder til på Herr Nilsen. Norbert er en av de fremste New Orleansmusikere på denne siden av Atlanteren, som bor i New Orleans store deler av året og spiller med mange av musikerne der. Han kjenner den gamle tradisjonen godt, samtidig er han også opptatt av brassband og rythm & blues. Denne kvelden spiller vil vi ha med en del nytt stoff, blant annet en helt ny låt. Noen av våre mest kjente låter vil du selvsagt også få høre, for eksempel Fats Domino-låta «I’m Walkin'».

Jeg skal spille med Norbert senere i år, på en liten høst-turne, men først altså med Caledonia Jazzband på Herr Nilsen.

Caledonia Jazzband og Norbert Susemihl

Det er ikke første gang Caledonia jazzband og Norbert Susemihl spiller sammen. Vi har en lang historie som blant annet inkluderer en plateinnspilling, Is You Is or Is You Ain’t 1991) og en rekke konserter og turnéer opp gjennom årene. Når vi feiret vårt 30-årsjubileum for 6 år siden var han en naturlig gjest. Da tok vi også en liten fjelltur til Valdres, der vi blant annet spiltei Slidredomen. Nå gleder vi oss til å spille sammen igjen, men nå i tjukkeste byen, på en av de fineste jazzklubbene jeg veit om. Velkommen!

Caledonia Jazzband og Norbert Susemihl
New Orleans Workshop, Herr Nilsen
onsdag 22. august kl 20.00
billetter 220/170 for medlemmer på TicketCo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.