Jazzgudstjeneste på Robert Normann-festivalen

Denne helga er det igjen tid for Robert Normann-festivalen i Sarpsborg. Søndag morgen spiller jeg med kvartetten min under jazzgudstjenesten i Sarpsborg. Ja, kvartett og kvartett, det blir bare tre av oss, Bjørn Olufsen på trommer og Anders Aarum piano. Men det kommer garantert til å låte fett.

Sarpsborg kirke skriver på nettsida si:!

Som en del av Robert Normann festivalen som Sarpsborg Jazzklubb arrangerer blir det jazzmesse i Sarpsborg kirke søndag 19.august kl 11.

Carl Petter Opsahl og band spiller. I tillegg til Carl Petter får han med seg Anders Aarum på piano og Bjørn Olufsen på trommer. Espen Feilberg Jacobsen leder gudstjenesten. Carl Petter har etablert seg som en meget allsidig musiker ved siden av sitt virke som prest og teolog. Han har jobbet med flere sjangere enn jazz, blant annet karibisk musikk og hip-hop. Dette kommer til å bli både stemningsfullt og vakkert.

Hvert år arrangeres Robert Normann-festivalen til minne om gitaristen Robert Normann, en av Europas største jazzmusikere og gitarlegender gjennom tidene. Årets festival er den 10. i rekken og byr på konserter med blant andre Solfrid Molland, Helge Lien og Hot Club de Norvége. Og søndag 19. august kl 11.00 i Sarpsborg kirke spiller vi groovy gospeljazz. Velkommen!

Les mer om kvartetten her

Blogglistenhits

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *