HEILAG – Konsert med Carl Petter Opsahl i Tøyenkirken

Søndag 28. oktober inviterer Bymisjonsenteret Tøyenkirken til HEILAG – konsert med Carl Petter Opsahl.

Hellig, av norrønt heilagr: hel, sunn, frisk, uskadd

I vår avla jeg eksamenskonsert på Ole Bullakademiet på Voss etter å ha studert tradisjonsmusikk på bassklarinett i to år. Med Aslak Brimi som læremester fikk jeg fordype meg i den rike tradisjonen nord i Gudbrandsdalen. Nå har jeg plukket fram noen av de fineste springleikene jeg veit om, samt huldreslåtter og salmetoner og inviterer til konsert i Tøyenkirken. Leikene ligger godt på bassklarinett og jeg geder meg til å spille slåttene i kirka jeg har jobba i over mange år.

Helt siden jeg fikk oppleve mesterspelemannen Hans W. Brimi på Ole Bullakademiet på begynnelsen av 1990-tallet har musikken fra Gudbrandsdalen  vært en viktig impuls for meg. Å ha Aslak Brimi som læremester har gitt meg anledning til å fordype meg i en rik tradisjon. Jeg gleder meg til å spille disse fine leikene for deg og håper du kommer på konserten. Velkommen!

HEILAG – Konsert med Carl Petter Opsahl i Tøyenkirken

Tradisjonsmusikk fra Gudbrandsdalen
Carl Petter Opsahl, bassklarinett
Søndag 28. oktober kl 19.00
Bymisjonsenteret Tøyenkirken, Herslebsgate 43
Gratis adgang

 

  2 Replies to “HEILAG – Konsert med Carl Petter Opsahl i Tøyenkirken”

 1. Kari Bye
  22. oktober 2018 at 11:48

  Skulle gjerne vore der og høyrt denne konserten din.
  Håpar du kjem att til Ole Bull Akademiet og!!!!
  Helsing frå Kari og Arnfinn på Voss.

  • carlpo
   22. oktober 2018 at 17:13

   Tusen takk, Kari! Du hørte jo konserten på Voss, det var veldig hyggelig. Jeg håper også jeg kommer tilbake om ikke så altfor lenge. Hils Arnfinn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *