Sang for Tigray Portrett

En sang for Tigray

Folket i Tigray-regionen i Etiopia utsettes for ufattelige lidelser. Borgerkrig, klimakrise og sultkatastrofe har gjort dette til en av de mest sårbare områdene i verden. Her er en sang for Tigray, skrevet i solidaritet: Takk til Knut Aastad Bråten for lån av langeleik. Read more →

swingende sommermusikk tittelbilde

Swingende sommermusikk!

Sommer, fjell og mye fin natur. Det er inspirasjon til denne reinlenderen, som jeg har kalt «Fjellsommer.» Jeg har med meg Johannes på el-piano, som gjør dette til funky, swingende sommermusikk: Begge foreldrene mine var lærere, så jeg tilbrakte lange sommerferiemåneder på fjellet. Fortsatt tenker jeg på de lange dagene gjennom sommeren med glede. Det var dager med leking, fisking,… Read more →

uncharted emotion illustrasjon

Uncharted Emotion

Her er et flunkende nytt stykke jeg har kalt Uncharted emotion. Det er litt mer eksperimentelt en det jeg vanligvis pleier å lage. Gjennom største delen av min musikerkarriere har jeg skrevet musikk som har forholdt seg til tradisjonelle formater. slik som blues, jazz-standard låter og danseformer i norsk folkemusikk. Som aktivist og en sosialt/spirituelt engasjert musiker skriver jeg også… Read more →